Hvem er vi


Vi er tre heldige karer som får penger på konto hver måned. Velgjøreren heter NAV – vi er pensjonister.
Det gir oss stor frihet til å gjøre som vi selv vil og det vi finner interessant,. Viktig er det også at  «godstolen» og fjernkontrollen ikke blir slitt for fort.

IT er en bransje som gjør det mulig å fortsette med faget sitt selv om pensjonsalderen er nådd. Vi har beholdt interessen og er motivert for forsatt å gjennomføre nye prosjekter.

IT Seniorene ble etablert som et aksjeselskap  i 2016.
Formålet med selskapet er å tilby moderne IT løsninger som er utformet av utviklere med lang og variert erfaring. Det vil gi kundene robuste og hensiktsmessige løsninger.

 

Om Leif Langen.

Etter informatikkstudier i Tyskland startet Leif sin IT-karrière som programmerer i Tyskland i 1974, men flyttet tilbake til Norge i 1975. Siden har han jobbet med systemutvikling, prosjektledelse og administrative oppgaver innen bank- og finansnæringen i Norge hvor elektroniske betalingssystemer har vært hovedfokus.

Les mer om Leif

Om Pål Bergquist.

Pål er primært en teknisk orientert person som har solid bakgrunn fra operativsystemer, datakommunikasjon og utvikling av IT systemer. Systemintegrasjon og systemarkitektur har vært hovedarbeidsområder gjennom hele yrkeslivet.

Les mer om Pål

Om Terje Bakken.

Terje er en typisk tekniker. Han har siden starten i 1976 jobbet på mange forskjellige plattformer, fra de store fra IBM til de små vi kjører mest på i dag.
Til sammen har det blitt mange teknologier og programmeringsspråk.

Les mer om Terje